Gjennom kjøttet
disseksjonen og kroppens kulturhistorie
- Vår pris
- 299,-
(Paperback)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få
fordelspris kr
254,-
(Paperback)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få
fordelspris kr
254,-
Har den døde kroppen rettigheter? Er den døde kroppen fritt vilt? Sentralt i dette verket er også synet på kropp og identitet gjennom tidene - er det grenser for hva vi kan utsette kroppen for? Hvordan var og er forholdet mellom medisin, forskning, religion, moral og anstendighet?
Gjennom kjøttet er en levende og svært original framstilling av den døde kroppen som gjenstand for vitebegjær, tabuisering og ikke minst stor inspirasjon.
Fra anmeldelsene:
"et vakkert monster av en bok, et flekket, formalinstinkende mesterverk"
TROND BERG ERIKSEN, MORGENBLADET
"En encyklopedisk galskap. Mer!"
IVO DE FIGUREIDO, KRITIKERNES FAVORITTER 2009, AFTENPOSTEN
"Overdådig storverk om disseksjonens plass i vestlig kulturhistorie"
ARNE HUGO STØLAN, KRITIKERNES FAVORITTER 2009, VG
"sjelden har et mer komplekst og underlig prosjekt sett dagens lys her ti lands ... et kunnskapsrikt glansnummer av en bok"
SIGRUN HODNE, STAVANGER AFTENBLAD
"en rik, lærd og svært god bok ... et stort lerret av enormt fascinerende stoff, et stoff som gjør at vi forstår mer, ikke bare av vår historie, men kanskje først og fremst av vår samtid"
ANNE KVEIM LIE, TIDSSKRIFT FOR DEN NORSKE LEGEFORENING
- FAKTA
-
Utgitt:
2016
Forlag: Oktober
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 777
ISBN: 9788249517046
Utgave: 1. utg.
Format: 15 x 22 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger