Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Herskapelige Norge

hotellene, restaurantene, eventyrene og klenodiene

 • Kulturhistorisk skattkammer
 • Reiseguide til godt bevarte, norske hemmeligheter
 • Får deg til å drømme om en Norgesferie
 • Les mer

  393,-

  449,- Spar: 56,-

  Innbundet
  Sendes innen 3 virkedager
  Interessert i historiebøker?
  Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 381,-


  Her er store underverker og godt bevarte hemmeligheter, nøysomt utvalgt av Toppen Bech. Hun viser deg et Norge du ikke ante fantes. Boka styrker påstanden om at Norge ikke bare er ditt nærmeste, men også ditt vakreste ferieland. Enten du ønsker deg en byweekend i Ingrid Bjoner-suiten på Grand Hotell i Oslo eller i en himmelseng på toppen av Britannia Hotell i Trondheim. Eller hva med en natt på baroniet Rosendal, der du kan sitte i naturskjønne omgivelser og nyte baronessens rose-te til frokost.


  Skatter og anekdoter
  Reisen dekker hele Norge: Bordshaug Herregård i Orkanger, Damsgård i Bergen, Dalen, Union Stalheim, Ekebergrestauranten - alle har noe herskapelig og eksepsjonelt ved seg. Det kan være utsikten eller himmelsengen som særmerker stedet. I tillegg er reisen krydret med kuriosa og anekdoter. Og til slutt finner du fakta om alle plassene, slik at du lett finner fram til dem på egen hånd.


   

  Medlemsvurdering:
  Dette er en fantastisk flott bok som presenterer 30 herskapelige hoteller, restauranter og severdigheter fra hele Norge. Som eksempler nevnes: Refsnes Gods hvor alle rom er viet hver sin samtidskunstner, Hotell Union som har et soverom for enhver smak, Baroniet Rosendal med sin renessansehave med et vell av roser, Ekebergrestauranten med den flotte utsikten over hovestaden og Oslofjorden - og Domkirkeodden på Hamar der domkirkeruinene andektig står i sitt moderne glasshus. Hvert objekt er beskrevet både i ord og bilder. Prikken over i-en er at ikke bare teksten forteller historien til huset og dets eier, men er dessuten blitt beriket med sjarmerende små historier, dikt eller litterære sitater. Bildene er fantastiske. Både panoramabildene og detaljstudiene av den fabelaktige arkitekturen og de forskjellige stilene og omgivelsene ute - og interiøret, kunsten og klenodiene inne. Bakerst er det en faktadel med informasjon og nettsteder om hvordan du kan besøke stedene - og det vil du jo garantert etter å ha lest denne boken!

  PEGAZUZ

  Se alle vurderinger

  Detaljer

  Forlag
  Kagge
  Innbinding
  Innbundet
  Språk
  Norsk Bokmål
  Sider
  342
  ISBN
  9788248906322
  Utgave
  1. utg.
  Utgivelsesår
  2006
  Format
  30 x 24 cm

  Kunders vurdering

  P
  PEGAZUZ – 26.05.2009

  – Dette er en fantastisk flott bok som presenterer 30 herskapelige hoteller, restauranter og severdigheter fra hele Norge. Som eksempler nevnes: Refsnes Gods hvor alle rom er viet hver sin samtidskunstner, Hotell Union som har et soverom for enhver smak, Baroniet Rosendal med sin renessansehave med et vell av roser, Ekebergrestauranten med den flotte utsikten over hovestaden og Oslofjorden - og Domkirkeodden på Hamar der domkirkeruinene andektig står i sitt moderne glasshus. Hvert objekt er beskrevet både i ord og bilder. Prikken over i-en er at ikke bare teksten forteller historien til huset og dets eier, men er dessuten blitt beriket med sjarmerende små historier, dikt eller litterære sitater. Bildene er fantastiske. Både panoramabildene og detaljstudiene av den fabelaktige arkitekturen og de forskjellige stilene og omgivelsene ute - og interiøret, kunsten og klenodiene inne. Bakerst er det en faktadel med informasjon og nettsteder om hvordan du kan besøke stedene - og det vil du jo garantert etter å ha lest denne boken!

  Oppdag mer

  Bøker som ligner på Herskapelige Norge:

  Se flere

  De som kjøpte denne kjøpte også:

  Mitt rom

  Svein Tore Bergestuen
  Innbundet 
  363,- 399,-
   

  Logg inn

  Handlekurv