Menneskehetens historie - Oded Galor

Menneskehetens historie

hvor rikdom og ulikhet kommer fra

; Lene Stokseth (Oversetter)

Oded Galor er professor i økonomi som har brukt hele sin karriere på å undersøke fenomenet vekst. Nå har han skrevet menneskehetens historie fra et økonomisk perspektiv. Mennesker har vært fanget i fattigdom mesteparten av tiden vi har levd på jorden. Les mer
Vår pris
349,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie.

E-bok
Legg i
Vår pris: 349,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie.

Oded Galor er professor i økonomi som har brukt hele sin karriere på å undersøke fenomenet vekst. Nå har han skrevet menneskehetens historie fra et økonomisk perspektiv. Mennesker har vært fanget i fattigdom mesteparten av tiden vi har levd på jorden. Hvordan har det seg at vi nå kan nyte en levestandard som langt overgår våre forgjengere for bare noen få hundre år siden? Og hvorfor har det oppstått så store ulikheter mellom verdens land?

Dette er en "big idea book" for lesere av Sapiens og Jared Diamonds Våpen, pest og stål, og alle som er interessert i å skape et bedre og mer rettferdig neste kapittel. Ved å hjelpe oss med å forstå de økonomiske driverne bak utviklingen, gir Galor oss verktøy for å møte fremtiden. Mens menneskeheten står overfor sin største prøve, klimakrisen og økologisk krise, gir Menneskehetens historie håp for fremtiden. Han hevder at likestilling, investering i utdanning og balansering av mangfold med sosial samhørighet ikke bare er nøkkelen til trivsel, men også til vår videre utvikling.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202747633
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The journey of humanity
Format: EPUB
Filstr: 4.2 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger