Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sammenhenger i sosialt arbeid

Sosialt arbeid som praksis og akademisk fag formes og utvikles i mange sammenhenger. Denne boken presenterer forskning om noen av disse sammenhengene.

Hva man kaller disse sammenhengene, er knyttet til hvordan man forstår dem, og hva man legger vekt på. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Sosialt arbeid som praksis og akademisk fag formes og utvikles i mange sammenhenger. Denne boken presenterer forskning om noen av disse sammenhengene.

Hva man kaller disse sammenhengene, er knyttet til hvordan man forstår dem, og hva man legger vekt på. Vi forstår sosialt arbeid på én måte når vi ser etter spenninger, og på en annen måte når vi ser etter hvordan noe henger sammen.

Forfatterne i denne boken skriver om sammenhenger mellom et praksisbasert yrke og en akademisk disiplin, mellom utdanning og yrke. Og det er sammenhenger mellom flere formål i sosialt arbeid; forvaltning, endring, utvikling, samhold, myndiggjøring og frigjøring. Forfatterne analyserer sammenhenger mellom teoretiske perspektiver og analyser, og mellom sentrale verdier og etiske prinsipper. De ser også på sosialt arbeid i sammenhenger mellom enkeltmennesker og strukturer, styrker og livsutfordringer og det lokale og det globale

Forfatterne bidrar til å styrke sosialt arbeids kjerne gjennom å utforske og analysere sentrale empiriske og teoretiske sammenhenger i faget. Dette vil også bidra til fagets helhetssyn. Boken er skrevet for master i sosialt arbeid.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
275
ISBN
9788215063652
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sammenhenger i sosialt arbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv