Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sosiologiske perspektiver for helse- og sosialarbeidere

Boka presenterer sosiologiske grunnbegreper og ulike sosiologiske retninger på en lettfattelig, men samtidig faglig presis måte.
Forfatteren knytter det allmenne stoffet opp mot temaer og situasjoner som helse- og sosialarbeidere møter og må forholde seg til. Les mer

539,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boka presenterer sosiologiske grunnbegreper og ulike sosiologiske retninger på en lettfattelig, men samtidig faglig presis måte.
Forfatteren knytter det allmenne stoffet opp mot temaer og situasjoner som helse- og sosialarbeidere møter og må forholde seg til. Perspektivene skifter fra den enkelte ansatte eller klient og opp til samfunnsendringer på makroplan, med særlig blikk for samspillet mellom aktører og samfunnsstrukturer.

Boka har forslag til videre lesing, og arbeidsoppgavene er i stor grad utformet med utgangspunkt i at det er morsomt å drive med sosiologi.

Denne tredjeutgaven er oppdatert både på endringer i velferdssektoren og på ny teori og forskning. Boka er tilpasset bachelorstudiene i helse- og sosialfag, men vil være relevant for alle yrker der en kommer i kontakt med levende mennesker.

«Dette er ei bok som vil kunne forsvare sin plass på mange pensumlister, også ut over dei snevre helse- og sosialfaga. Ikkje minst vil mange legar kunne ha nytte av å lese boka.»
J. Nessa, Tidsskrift for Den norske legeforening nr. 22

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
258
ISBN
9788215023502
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sosiologiske perspektiver for helse- og sosialarbeidere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

AART

Knut Kornelius Gundersen
Paperback 
519,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv