Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Du er ok

samtalebok for barn og voksne om følelser og aksept

Du er OK er ei samtalebok for barn og voksne om det å være et menneske, både i det gode og det vonde. Viktige temaer er følelser, aksept, kropp og mobbing. Målet er å bevisstgjøre barn og unge om at de ikke trenger å gjøre seg til - de trenger bare være den de er. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Du er OK er ei samtalebok for barn og voksne om det å være et menneske, både i det gode og det vonde. Viktige temaer er følelser, aksept, kropp og mobbing. Målet er å bevisstgjøre barn og unge om at de ikke trenger å gjøre seg til - de trenger bare være den de er. Barn og unge trenger å få vokse seg hele. I denne boka deler Eli Rygg egne erfaringer fra arbeidet sitt med barn og unge gjennom mange år.

Boka inneholder tekster som er skrevet for barn, unge og voksne. Meningen er at disse skal gi et grunnlag for å jobbe med ulike temaer sammen. Tekstene for barn er ment for høytlesning, og det er lagt inn flere forslag til spørsmål som barn og voksne sammen kan samtale om og reflektere over.

Du er OK passer for lærere, barnehagelærere, ansatte i SFO og andre som jobber med barn og unge. Den kan brukes som grunnlag for samtaler med enkeltbarn eller grupper av barn. Den egner seg for foreldre som leser sammen med barna sine. Boka danner også et godt grunnlag for arbeid med temaene i kollegiet, både i skole og barnehage.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
73
ISBN
9788202618605
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

E
Elin – 14.07.2021

– Anbefales ♥️

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du er ok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
174,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv