Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Forstå kommunikasjon

Forstå kommunikasjon - det viktigste du trenger å vite er boken som vil gjøre deg bedre til å kommunisere med andre, med menneskene du er glad i (til og med dem du ikke er så begeistret for), og med deg selv. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Sendes innen 3 virkedager
Forstå kommunikasjon - det viktigste du trenger å vite er boken som vil gjøre deg bedre til å kommunisere med andre, med menneskene du er glad i (til og med dem du ikke er så begeistret for), og med deg selv.

Hver dag kommuniserer vi i ett kjør. Vi gir beskjeder, stiller spørsmål, reagerer og signaliserer hvordan vi har det. Noe ropes ut i sinne, annet gråtes ut med tårer. Vi ytrer våre meninger, viser vår kjærlighet, chatter, melder, ringer og skriver. Vi applauderer når vi er begeistret, slår i bordet når vi er sinte, og stirrer i bakken når det er noe vi vil unngå.

Men vet du egentlig hva du kommuniserer og hvordan det tas imot av andre? Og forstår du hva andre prøver å formidle til deg? Misforståelser er roten til mange mentale vondter, men jo mer du vet og forstår om kommunikasjon, jo bedre blir du på å uttrykke deg selv og ta imot andre på en tydelig og god måte.

Forfatter Kjersti Kvam har møtt noen av Norges fremste psykologer, og sammen har de laget Minipsykologi - en serie med små, lettleste bøker om store temaer. Et slags forfriskende, upretensiøst dykk ned i psykologiens verden, med gjenkjennelige og ekte historier, konkrete spørsmål som de fleste lurer på, og ikke minst kloke, bruksvennlige svar. Forstå kommunikasjon er første bok i serien, og psykologen er Catrin Sagen.Forstå mer om kroppsspråk, følelser, misforståelser, krangling, reparasjon og signaler - til nytte og glede i egen hverdag.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
125
ISBN
9788202739812
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 16 cm
Serie
Minipsykologi 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forstå kommunikasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Kroppen

Trond-Viggo Torgersen
Innbundet 
262,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv