Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Men tankene mine får du aldri

om Gråsteinmetoden

Har du lurt på hvordan du best kan håndtere giftige mennesker? Du vet, de som forsurer alt, gir deg «knute i magen» og som du ikke blir kvitt? Det er vanskelig å gå seirende ut av de uendelige konfliktene som giftige mennesker skaper. Les mer

237,-

260,- Spar: 23,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Har du lurt på hvordan du best kan håndtere giftige mennesker? Du vet, de som forsurer alt, gir deg «knute i magen» og som du ikke blir kvitt? Det er vanskelig å gå seirende ut av de uendelige konfliktene som giftige mennesker skaper. Kanskje er den giftige din kollega, kjæreste, medstudent, venn, sjef, forelder, ditt søsken eller eget barn. Hadde det ikke vært fint å kunne avvæpne dem?
Boken du holder i hånden kan hjelpe deg. Lær «Gråstein- metoden», så vil du oppleve at de giftige mister makten over deg og i mange tilfeller forsvinner helt ut av ditt liv.
Gråsteinmetoden forandrer ikke den giftige. Den forandrer deg. Ved hjelp av mentale teknikker så slutter du å tiltrekke deg dem. Du kan slutte å gjemme deg!
«Men tankene mine får du aldri» er også en bok om grense- setting. Gråsteinmetoden og grensesetting går hånd i hånd, men er også opponenter. Lær hvordan.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
156
ISBN
9788230022870
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Men tankene mine får du aldri:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv