Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Omgitt av psykopater

slik unngår du å bli utnyttet av andre

Oppdag manipulatoren i din nærhet! Frittstående oppfølger til bestselgeren «Omgitt av idioter».
Har du noen gang støtt på en person som er usedvanlig karismatisk, sjarmerende, trivelig og hjelpsom? Som alltid har et kompliment i beredskap, og som garantert får deg til å føle deg bra? Du tror på det du får høre, selv når det låter falskt, fordi det føles så bra. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Oppdag manipulatoren i din nærhet! Frittstående oppfølger til bestselgeren «Omgitt av idioter».
Har du noen gang støtt på en person som er usedvanlig karismatisk, sjarmerende, trivelig og hjelpsom? Som alltid har et kompliment i beredskap, og som garantert får deg til å føle deg bra? Du tror på det du får høre, selv når det låter falskt, fordi det føles så bra. Men det som virker for godt til å være sant, er jo nettopp ofte det... Det finnes mennesker som leter seg frem til svakhetene dine for å kunne utnytte deg mest mulig. Denne boken avslører metodene de bruker. Ut fra den psykologiske DISA-modellen, som viser om din personlighetstype er rød, gul, grønn eller blå, får du verktøy for å oppdage faren i tide - og bli bevisst hvordan akkurat din personlighetstype kan utnyttes av noen med en skjult agenda. «Omgitt av psykopater» er like relevant i jobbsituasjoner som i private relasjoner.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242169754
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Omgiven av psykopater

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Ø
Øystein Christoffersen – 22.07.2019

– Slett håndtverk. Skulle aldri vært utgitt

M
Miriam – 10.05.2019

– At denne boken er blitt valgt ut som månedens bok er rett og slett pinlig. Ovetforenklinger fra en forfatter som har fått massiv kritikk fra fagmiljøene for å videreformidle en utdatert metode fra 1920 årene. En metode som i praksis bidrar til å flytte fokus fra de komplekse relasjonene mellom mennesker i ulike situasjoner til et enkelt fargekodesystem. Denne boken hører ikke hjemme i en bokklubb som har "fakta" i navnet sitt.

R
Reidun Skjøndal – 30.04.2019

– Omgitt av psykopater

Oppdag mer

Bøker som ligner på Omgitt av psykopater:

Se flere

Logg inn

Handlekurv