Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Et kor av minoriteter

«... en mektig kjærlighetsfortelling, en tragedie, i så vel klassisk som moderne forstand.»

Stavanger aftenblad

På den nigerianske landsbygda oppdager den unge hønsebonden Chinonso en dag en kvinne som prøver å kaste seg utfor en bro. Den forskrekkede mannen hiver to av sine fineste fugler ned i elven for å vise jenta hvor farlig et fall kan være. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
På den nigerianske landsbygda oppdager den unge hønsebonden Chinonso en dag en kvinne som prøver å kaste seg utfor en bro. Den forskrekkede mannen hiver to av sine fineste fugler ned i elven for å vise jenta hvor farlig et fall kan være. Det blir innledningen til et kjærlighetsforhold mellom Chinonso og Ndali. Men Ndali sliter med å se for seg en fremtid omgitt av høns, og hennes velstående familie motsetter seg forholdet fordi Chinonso mangler utdannelse. Den avvisningen inspirerer ham til å selge alt han eier for å dra fra Nigeria til en annen del av verden og lære - bare for å oppleve at han blir lurt, og at drømmen om en fremtid sammen med Ndali blir stadig mer uoppnåelig. Et kor av minoriteter er fortalt av Chinonsos chi. Det er i igbo-kulturen en voktende ånd som har levd å hundrevis av år. Romanens sammenveving av nigerianske igbo-tradisjoner og elementer av gresk drama, gjør at den kan leses som en moderne variant av Homers Odysseen. En hjerteskjærende beretning om skjebne - og om viljen til å utfordre skjebne.

Detaljer

Forlag
Font
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202661014
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
An orchestra of minorities

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... en mektig kjærlighetsfortelling, en tragedie, i så vel klassisk som moderne forstand.»

Jan Askelund, Stavanger aftenblad

«Det er nesten drøyt hvor bra denne romanen er ... Obioma løfter en fattig hønsebonde på den nigerianske landsbygda inn i verdenslitteraturens ypperste liga ... Det er mesterlig gjort.»

Eskil Skjeldal, Vårt Land

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et kor av minoriteter:

De der
Ny!

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 
Xiania
Ny!

Xiania

Lotta Elstad
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv