Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hele verdens tårer

Jan-Philipp Sendkers lydbok Hele verdens tårer er en universell kjærlighetshistorie som lærer oss hva som teller i møtet med katastrofen: mot til å møte frykten, viljen til å forandre og ubetinget tillit til den du elsker. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Jan-Philipp Sendkers lydbok Hele verdens tårer er en universell kjærlighetshistorie som lærer oss hva som teller i møtet med katastrofen: mot til å møte frykten, viljen til å forandre og ubetinget tillit til den du elsker. Foreldrene til 18 år gamle Niri arbeider som tjenere i huset til en velstående forretningsmann, og familien lever et stille, trygt og beskjedent liv. Men da pandemien rammer, blir foreldrene sagt opp over natten, og familien står plutselig på randen av den dypeste fattigdom. Den veloppdragne Niri klarer ikke å sitte stille og vente på bedre tider mens søsteren sulter og familien langsomt går til grunne. Om natten sniker han seg ut i gatene, forbi de patruljerende sikkerhetsvaktene og tilbake til villaen for å få tak i det de trenger for å overleve. I villaen blir han oppdaget av barndomsvenninnen Mary, men i stedet for å anmelde ham, bestemmer hun seg for å hjelpe.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202766870
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Die Rebellin und der Dieb

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
Sissel Stokland Jørgensen – 28.07.2022

– En nydelig og berørende bok.

M
Monica – 26.07.2022

– en nydelig og sakte bok. Lett å holde tråden siden det ikke er så mange aktører med.

L
Liv – 26.07.2022

– En god og velskrevet bok. Vi kjenner igjen Sendkers måte å formulere seg på fra «kunsten å høre hjerteslag» - bøkene, men dette er allikevel en annen type fortellingen med en annen problematikk. Han får her frem en ung manns tanker og følelser, og man får et innblikk i problemer og vanskeligheter få av oss har opplevd og nesten har vanskelig å forstå. En god bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hele verdens tårer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv