Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Frokost med Thorvald

sju samtaler om verden, livet og kjærligheten

«God frokost med Thorvald . Thorvald om storpolitikk, kjærleik og . det å leve.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen»

«Håpet er nesten like viktig som livet. Uten håpet når vi aldri våre mål.»

Thorvald Stoltenberg har en helt særegen posisjon i norsk samfunnsliv. I denne boka kommenterer og analyserer han samfunnsspørsmål han er spesielt opptatt av, som nødvendigheten av et tettere nordisk samarbeid og verdenssituasjonen etter valget av Donald Trump. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
«Håpet er nesten like viktig som livet. Uten håpet når vi aldri våre mål.»

Thorvald Stoltenberg har en helt særegen posisjon i norsk samfunnsliv. I denne boka kommenterer og analyserer han samfunnsspørsmål han er spesielt opptatt av, som nødvendigheten av et tettere nordisk samarbeid og verdenssituasjonen etter valget av Donald Trump.

«Håpet er nesten like viktig som livet. Uten håpet når vi aldri våre mål.» Ordene er Václav Havels, men Thorvald Stoltenberg har sitert dem så ofte at han har gjort dem til sine egne. «Tidsånden er ikke på sosialdemokratiets side, verken nasjonalt eller internasjonalt», skriver han, men hans håp for en bedre verden, mer preget av samarbeid, samordning og felles institusjoner for å løse de problemene som gir grunnlag for konflikt, går som en rød tråd gjennom hele boka.

Han går også inn på forholdet til sine aller nærmeste. Hvordan ivareta kjærlighetsliv, barn og familie i kombinasjon med et krevende, altoppslukende yrkesliv?

"FOR ALLE som er opptatt av dagens samfunn, og ikke minst alle som har politiske verv burde «Frokost med Thorvald» være pensum. Boken oser av kloke tanker fra en av vår samtids største statsmenn." Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
206
ISBN
9788248918837
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Frokost med Thorvald
Format
23 x 17 cm
Nr
8095329

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«God frokost med Thorvald . Thorvald om storpolitikk, kjærleik og . det å leve.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen»

«Her er boken som rett og slett er Thorvald Stoltenberg - folkekjær, respektert, sikkert uortodoks norsk for kolleger med stivere snipper, men mest varm og glad i menneskene.» Johan O. Jensen, Adresseavisen»

«FOR ALLE som er opptatt av dagens samfunn, og ikke minst alle som har politiske verv burde «Frokost med Thorvald» være pensum. Boken oser av kloke tanker fra en av vår samtids største statsmenn." Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten»

«Det er noen som aldri går ut på dato.» Trond Blikø, Trønder-Avisa»

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frokost med Thorvald:

Sonja

Alf van der Hagen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv