Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barn på flukt

psykososialt arbeid med enslige mindreårige flyktninger

Barn på flukt er aktuell for et stort praksisfelt og viser hvilken kompetanse som er nødvendig for å ivareta unge flyktningers behov.
Bestill vurderingseksemplarer

Barn på flukt viser at denne gruppen også er spesielt sårbar fordi de har flyktet fra samfunn med væpnet konflikt eller annen organisert vold, og de fleste har opplevd tap, sorg og traumatiske hendelser. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Barn på flukt er aktuell for et stort praksisfelt og viser hvilken kompetanse som er nødvendig for å ivareta unge flyktningers behov.
Bestill vurderingseksemplarer

Barn på flukt viser at denne gruppen også er spesielt sårbar fordi de har flyktet fra samfunn med væpnet konflikt eller annen organisert vold, og de fleste har opplevd tap, sorg og traumatiske hendelser.

Hjelpeapparatets utfordring er å se på enslige mindreårige flyktninger som vanlige barn og ungdommer med mange ressurser og samtidig være klar over at de er i en risikosituasjon, hvor de ikke kjenner språket og kulturen, og skal forholde seg til nye omsorgssituasjoner og skape nye sosiale relasjoner. Forfatterne viser hvilken kompetanse som er nødvendig for å kunne støtte enslige mindreårige flyktninger når det gjelder mottak, bosetting, rettigheter, skole og det psykososiale arbeidet.

Denne andre og reviderte utgaven av boka er oppdatert særlig med tanke på de seneste juridiske og politiske endringene i feltet, og om interkulturell kommunikasjon i omsorgsarbeidet. Samtidig er ny kunnskap og forskning, slik som for eksempel tillitens betydning, nyere traumeforskning og overgangen til voksenlivet, innlemmet i de øvrige kapitlene som fortsatt består av temaer som stadig er like aktuelle.

Anmelderne sier:

"Boken både utfordrer og oppmuntrer. Og den kan forhåpentligvis bidra til dype og konstruktive refleksjoner over hva vi som leger kan bistå med i hverdagen." Les hele anmeldelsen i Utposten.

Se innholdsfortegnelsen:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
312
ISBN
9788205512368
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barn på flukt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv