Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barnevernets undersøkelse

Forfatterne presenterer hvordan barnevernets undersøkelse kan gjennomføres fra lovgrunnlaget og gjennom undersøkelsens ulike faser.
Når barnevernet mener at en bekymringsmelding om et barn skal føre til undersøkelse, stilles det krav til hvordan en slik undersøkelse skal gjennomføres. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Forfatterne presenterer hvordan barnevernets undersøkelse kan gjennomføres fra lovgrunnlaget og gjennom undersøkelsens ulike faser.
Når barnevernet mener at en bekymringsmelding om et barn skal føre til undersøkelse, stilles det krav til hvordan en slik undersøkelse skal gjennomføres. Forfatterne viser hvordan barnevernets undersøkelse skal gjennomføres på en slik måte at både beskrivelser, begrunnelser og vurderinger kommer tydelig fram. Undersøkelsesprosessen deles inn i informasjonsinnhenting, informasjonsbearbeiding og konklusjon.

Alle kapitlene er oppdatert i 3. utgave. I tillegg har det kommet til nye kapitler om å snakke med barn, om skjønnsutøvelse og om juridiske og organisatoriske rammer for undersøkelsen.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
207
ISBN
9788215023519
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnevernets undersøkelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv