Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Empowerment

i teori og praksis

Begrepet empowerment har på kort tid blitt enormt populært. Det forbindes med kraft, makt, styrke - egenskaper som oppfattes som positive.

Begrepet brukes hyppig innen helse- og sosialfaglig arbeid. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Begrepet empowerment har på kort tid blitt enormt populært. Det forbindes med kraft, makt, styrke - egenskaper som oppfattes som positive.

Begrepet brukes hyppig innen helse- og sosialfaglig arbeid. Empowerment er også et nøkkelord i støtten til såkalte ressurssvake grupper, som langtidsledige, innvandrere og personer med rusproblemer. Men begrepet står i fare for å bli et slagord som kan brukes i vidt forskjellige sammenhenger uten at det egentlig forplikter.

Boken Empowerment i teori og praksis tar for seg begrepet fra ulike perspektiver. De første kapitlene gir en kritisk granskning av hvordan begrepet oppsto, og hvordan det blir brukt. De påfølgende kapitlene tar opp forskjellige empowermentorienterte prosjekter med ulike utsatte grupper, som for eksempel personer med psykiske og fysiske funksjonsnedsettelser, langtidsledige og personer med rusproblemer.
Boken er beregnet for høgskole- og universitetsutdanninger innen områder som helse- og sosialfaglig arbeid, folkehelse og velferdsstudier. Den henvender seg også til praktikere som arbeider med lokale utviklingsprosjekter med utsatte grupper, og til forskere som er opptatt av temaet empowerment.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
221
ISBN
9788205378223
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Empowerment
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Empowerment:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv