Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Filosofiske temaer i sosialt arbeid

Det er flere grunner til at sosialarbeiderstudenter bør lære filosofi. Én er at kunnskaper fra dette faget gjør det lettere å tenke og uttrykke seg klart. En annen er at filosofisk innsikt er nødvendig for å kunne forstå og gjøre en kritisk vurdering av idémessige forutsetninger som faget sosialt arbeid er tuftet på. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Det er flere grunner til at sosialarbeiderstudenter bør lære filosofi. Én er at kunnskaper fra dette faget gjør det lettere å tenke og uttrykke seg klart. En annen er at filosofisk innsikt er nødvendig for å kunne forstå og gjøre en kritisk vurdering av idémessige forutsetninger som faget sosialt arbeid er tuftet på. En tredje begrunnelse er at filosofiske temaer kan være innhold i mange samtaler med klienter.
Denne boken gir en grunnleggende innføring i noen sentrale filosofiske temaer samt en oversikt over mangfoldet av forbindelser mellom filosofi og sosialt arbeid. Den er utformet slik at den kan fungere som pensum på sosialarbeiderutdanningene. Også yrkesutøvere innenfor sosialt arbeid vil kunne ha utbytte av boken. Forhåpentligvis kan boken også inspirere forskerkandidater og forskere til å arbeide med problemstillinger som er relevante for både filosofi og sosialt arbeid.
Terje Halvorsen arbeider som professor ved Fakultet for samfunnsvitenskap på Nord universitet.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
233
ISBN
9788245034981
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Filosofiske temaer i sosialt arbeid
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Filosofiske temaer i sosialt arbeid:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv