Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Håndbok for bedriftshelsetjenesten

del 1 : fysiske og biologiske arbeidsmiljøfaktorer, samt ulykker

Fysiske og biologiske arbeidsmiljøfaktorer, samt arbeidsulykker

Håndbok for bedriftshelsetjenesten er et oppslagsverk i tre bind. Dette er bind 1, som omhandler fysiske arbeidsmiljøfaktorer og arbeidsulykker. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Fysiske og biologiske arbeidsmiljøfaktorer, samt arbeidsulykker

Håndbok for bedriftshelsetjenesten er et oppslagsverk i tre bind. Dette er bind 1, som omhandler fysiske arbeidsmiljøfaktorer og arbeidsulykker. Tema er støy, vibrasjoner, stråling og felt, belysning, trykk, inneklima, infek.tiøse agens og allergier, i tillegg til en generell beskrivelse av bedriftshelsetjenesten. Håndboken retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et hendig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for alle andre som arbeider med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål (HMS).

Håndbok for bedriftshelsetjenesten består av i alt tre bind:

Bind 1 omhandler fysiske arbeidsmiljøfaktorer og arbeidsulykker. Tema er støy, vibrasjoner, stråling og felt, belysning, trykk, inneklima, infek.tiøse agens og allergier, i tillegg til en generell beskrivelse av bedriftshelsetjenesten.

Bind 2 omhandler kjemiske arbeidsmiljøfaktorer. I tillegg til å gi en systematisk oversikt og omtale av svært mange kjemiske stoffer, gir boken generell informasjon om kartlegging og tiltak i forbindelse med disse. Boken er praktisk vinklet, og måle.metodikk og helseundersøkelser gjennomgås.

Bind 3 omhandler faktorer i arbeidslivet som har innvirkning på både kropp og sjel; dette gjelder både psykososiale og ergonomiske forhold. Boken gir bl.a. informasjon om forskjellige definisjoner av disse faktorene, informasjon om organisering av arbeid, utbrenthet, reiser i arbeidet, skiftarbeid, kriser, konflikter, stress, sykefravær, aktiv sykemelding, hjemme.kontor og rusmiddelproblematikk. Kartlegging av de forskjellige forhold og tiltak som kan være av verdi for å forebygge og følge opp slike saker, blir også beskrevet.

Håndbok for bedriftshelsetjenesten retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et hendig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for alle andre som arbeider med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål (HMS).

Detaljer

Forlag
Arbeidsmiljøforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
442
ISBN
9788273051004
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
24 x 18 cm
Serie
Håndbok for bedriftshelsetjenesten. Bd. 1-3. Bindene selges også enkeltvis 1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok for bedriftshelsetjenesten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Berlin

Torgrim Eggen
Innbundet 
363,- 399,-
 

HMS

Anne Grete Helbostad
Paperback 
489,-
 

Berlin

Knut Hoem
Paperback 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv