Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Habilitering

tverrfaglig arbeid for mennesker med utviklingsmessige funksjonshemninger

Boken gir en innføring i moderne tverrfaglig habiliteringsarbeid, og inneholder bidrag fra mange ulike faggrupper med en bred tverrfaglig tilnærming.
Dette er en revidert utgave av boken fra 1992. Det har skjedd mye på habiliteringsfeltet siden førsteutgaven kom ut. Les mer

879,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken gir en innføring i moderne tverrfaglig habiliteringsarbeid, og inneholder bidrag fra mange ulike faggrupper med en bred tverrfaglig tilnærming.
Dette er en revidert utgave av boken fra 1992. Det har skjedd mye på habiliteringsfeltet siden førsteutgaven kom ut. Hele boken er derfor skrevet på nytt. Den inneholder flere nye kapitler og har bidrag fra mange nye forfattere.

Målet med habiliteringsarbeid er å støtte og fremme sosial deltakelse, livskvalitet og en positiv utvikling på alle livsområder hos barn, ungdommer og voksne med tidlig ervervede og medfødte funksjonshemninger. Det krever en bred tverrfaglig tilnærming, og boken inneholder derfor bidrag fra mange ulike faggrupper.

Samarbeidet med familien står sentralt i moderne habiliteringsarbeid, og erfaringene til mennesker som vokser opp med habiliteringsarbeid og deres familier, har også sin plass i boken.

Habilitering retter seg mot studenter og fagpersoner fra et bredt spekter av helsefaglige, pedagogiske og sosialfaglige fagområder som arbeider for mennesker med funksjonshemning, og den vil være nyttig for mennesker med funksjonshemning og deres familier som ønsker bedre innsikt i grunnlaget for habiliteringsarbeid.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
608
ISBN
9788205351936
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Habilitering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

AART

Knut Kornelius Gundersen
Paperback 
519,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv