Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i vernepleie

kunnskapsbasert praksis : grunnleggende arbeidsmodell

En innføring i kunnskapsbasert praksis i vernepleie.
Vernepleiere er autorisert helsepersonell med sosialfaglig profil. Vernepleie utøves på mange arenaer og nivåer i velferdstjenester, oppvekstetater og NAV i samarbeid med forskjellige tjenestemottakere og yrkesgrupper. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
En innføring i kunnskapsbasert praksis i vernepleie.
Vernepleiere er autorisert helsepersonell med sosialfaglig profil. Vernepleie utøves på mange arenaer og nivåer i velferdstjenester, oppvekstetater og NAV i samarbeid med forskjellige tjenestemottakere og yrkesgrupper. I denne boken presenterer forfatterne innholdet i en kunnskapsbasert vernepleiefaglig kompetanse. De tar opp hvordan ulike rammebetingelser og forskjellige tjenestemottakere får betydning for en fagutøvelse der systematikk og samarbeid er sentralt.

Boken bidrar til en styrking av en kunnskapsbasert praksis i vernepleie gjennom fokus på forholdet mellom teori og praksis og en videreutvikling av arbeidsmodeller. Forfatterne har utviklet en Grunnleggende Arbeidsmodell i VErnepleiefaglig arbeid (GAVE). Arbeidsmodellen bygger på problemløsningsprosessen innenfor rammene av didaktisk relasjonstenking.

Dette er en viktig bok for studenter i vernepleie og vernepleiere som vil være faglig oppdatert. Den er en videreutvikling av «Innføring i profesjonelt miljøarbeid 2.utg.»

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
148
ISBN
9788215022727
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i vernepleie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

AART

Knut Kornelius Gundersen
Paperback 
519,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv