Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunnskap, læring og veiledning i praksis

Forfatterne presenterer sentrale tema i forståelsen av kunnskap og læring, samtidig som de viser sammenhengen mellom kunnskap, verdier og yrkesrolle. Denne nye utgaven er oppdatert på teori og ny forskning og gir kunnskap som kan redusere "praksissjokket". Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Forfatterne presenterer sentrale tema i forståelsen av kunnskap og læring, samtidig som de viser sammenhengen mellom kunnskap, verdier og yrkesrolle. Denne nye utgaven er oppdatert på teori og ny forskning og gir kunnskap som kan redusere "praksissjokket".
Forfatterne tar opp sentrale tema i forståelsen av kunnskap og læring, samtidig som de viser sammenhengen mellom kunnskap, verdier og yrkesrolle. De viser hvordan refleksjon i praksis, studentveiledning og et sosialt læringsfellesskap kan bidra til utvikling av en profesjonell yrkesrolle.

Boka viser hvordan praksislæring er grunnleggende for utvikling av kompetanser og profesjonell yrkesrolle hos sosialarbeidere. Den presenterer ulike aspekter av kunnskap: påstandskunnskap, ferdighetskunnskap, fortrolighetskunnskap og omdømmekunnskap, og gir eksempler på hvordan kunnskapen er sammenvevd i praksis. Boka gir innspill til hvordan studentene kan få utbytte av praksisstudiene. Dette gjøres ved å beskrive individuelle læringsprosesser, deltagelser i praksisfellesskap, refleksjonsmodeller, observasjon og veiledning.

Boka er skrevet for studenter, praksisveiledere og lærere ved profesjonsutdanningene.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788215030883
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Kunnskap, læring og veiledning i praksis
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunnskap, læring og veiledning i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv