Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunsten å hjelpe

individer og familier

Kunsten å hjelpe individer og familier er en oversettelse av Del 1-3 av Lawrence Shulmans: The Skills of Helping Individuals, Families, Groups and Communities. Boka er tilpasset norske forhold, men eksemplene fra praksis er så langt som mulig beholdt uforandret. Les mer

789,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Kunsten å hjelpe individer og familier er en oversettelse av Del 1-3 av Lawrence Shulmans: The Skills of Helping Individuals, Families, Groups and Communities. Boka er tilpasset norske forhold, men eksemplene fra praksis er så langt som mulig beholdt uforandret.

Modellene i boka vil kunne bidra til et systematisk og effektivt arbeid. Et velutviklet teoretisk rammeverk vil gi større sammenheng og konsistens i arbeidet og bidra til å forklare hvorfor noen møter med klienter blir vellykkede og andre ikke.
Boka presenterer interaksjonsmodellen, som innledningsvis blir satt i sammenheng med andre modeller. Videre gis en teori om hjelpeprosessen, beskrivelse av en rekke modeller som forbinder teori og praksis, og av ferdigheter som kreves når modellen skal realiseres.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
398
ISBN
9788205302587
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
The skills of helping individuals, families, groups and communities
Format
24 x 16 cm
Serie
Kunsten å hjelpe

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å hjelpe:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv