Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Samhandling mellom barnevern og BUP

kunnskapsutvikling i praksis

Hvilke arbeidsmåter og samarbeidsformer kan sikre at utsatte barn og ungdom og deres familier får den hjelpen de trenger?
Barn og unge i familier med alvorlige og sammensatte problemer trenger ofte bistand fra både barneverntjenesten og psykisk helsevern for barn og unge (BUP). Les mer

659,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hvilke arbeidsmåter og samarbeidsformer kan sikre at utsatte barn og ungdom og deres familier får den hjelpen de trenger?
Barn og unge i familier med alvorlige og sammensatte problemer trenger ofte bistand fra både barneverntjenesten og psykisk helsevern for barn og unge (BUP). For å kunne yte god bistand er det viktig med et nært og forpliktende samarbeid mellom tjenestene, og forholdet mellom barnevernet og BUP står derfor sentralt i denne boken.

Med utgangspunkt i prosjektet Familien i Sentrum, et samarbeidsprosjekt mellom barneverntjenesten og BUP i en kommune, beskriver forfatterne arbeidsmåter og samarbeidsformer som bidrar til å sikre brukernes medvirkning i utformingen og koordineringen av tjenestetilbudene. Dialogmøter, nettverks- og oppstartsmøter er arbeidsformer som kan bedre samhandlingen mellom familien, familiens nettverk og tjenestene de har kontakt med. Forfatterne viser også hvilke utfordringer instansene står overfor når de skal samarbeide, og hvordan vi som hjelpere kan arbeide for å sikre at familier som trenger bistand får den hjelpen de selv finner nyttig.
Omtale Fontene mai 2012(pdf, 285,03 kB)

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
333
ISBN
9788205412125
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samhandling mellom barnevern og BUP:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv