Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sosialt arbeid

en situert praksis

En bok skrevet av sosialarbeidere for sosialarbeidere.

Målsettingen er å gi en helhetlig presentasjon av faget sosialt arbeid. Presentasjonen favner alle nivåer - fra vitenskapsteori, relevante analytiske perspektiver og normative hensyn, til den konkrete praktiske situasjonen hvor sosialarbeidere bistår enkeltindivider, familier, grupper og lokalsamfunn i systematiske endringsprosesser. Les mer

659,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
En bok skrevet av sosialarbeidere for sosialarbeidere.

Målsettingen er å gi en helhetlig presentasjon av faget sosialt arbeid. Presentasjonen favner alle nivåer - fra vitenskapsteori, relevante analytiske perspektiver og normative hensyn, til den konkrete praktiske situasjonen hvor sosialarbeidere bistår enkeltindivider, familier, grupper og lokalsamfunn i systematiske endringsprosesser.

Med undertittelen En situert praksis menes at sosialarbeideres profesjonsutøvelse er plassert i ulike kontekster eller felt, hvor hensyn til de kulturelle og sosiale rammene hvor sosialt arbeid utøves, må vektlegges. Samtidig har boka et kritisk blikk på hvorvidt disse rammene gir sosialarbeidere tilstrekkelig handlingsrom til å utøve sosialt arbeid på en faglig forsvarlig måte. Sosialarbeidere har et tydelig samfunnsmandat som innebærer at de må fange opp, og kritisk reflektere over, brukeres utfordringer.

Boka er ment som en refleksjon over, og et innspill til, hva som kjennetegner sosialfaglig kompetanse sammenlignet med andre helse- og sosialfaglige profesjoner. Forfatterne gir eksempler på hva som står på spill dersom den sosialfaglige kompetansen blir utkonkurrert i yrkesfelt hvor kompetansen deres er nødvendig, og hvor ingen andre kan erstatte dem.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
414
ISBN
9788205492707
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sosialt arbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

de

Helle Helle
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv