Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Elevenes stemmer i skolen

elevkunnskap og skolelivskvalitet

Det kan være vanskelig for lærere og andre voksne å få tak i hvordan skolehverdagen oppleves for elever, men forfatteren av denne boka slår fast at det å lytte til elevenes stemmer, til deres erfaringer, forventninger og bekymringer, er en forutsetning for å kunne skape god opplæring. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Det kan være vanskelig for lærere og andre voksne å få tak i hvordan skolehverdagen oppleves for elever, men forfatteren av denne boka slår fast at det å lytte til elevenes stemmer, til deres erfaringer, forventninger og bekymringer, er en forutsetning for å kunne skape god opplæring.

Skolen er en vesentlig del av barns og unges liv og har avgjørende betydning for deres livsglede, utvikling og læring. Verdien av god skolelivskvalitet kan neppe overvurderes. Et godt skoleliv gir dessuten de beste forutsetninger for å mestre livet som voksen. Det viktigste lærere, skoleledere, politikere og forskere kan gjøre, er derfor å arbeide for at barn og ungdom får et skoleliv som gir mening, skaper tilhørighet og tillit til egne krefter. Det krever en elevkunnskap som bare kan utvikles ved å lytte til elevene og prøve å se skolelivet fra deres perspektiv.

Boka henvender seg til lærerstudenter, lærere, spesialpedagoger, skoleledere, politikere og andre med ansvar for barns og unges skoleliv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
225
ISBN
9788202747695
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Elevenes stemmer i skolen
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elevenes stemmer i skolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wien

Knut Olav Åmås
Paperback 
363,- 399,-
 

Lek

Maria Øksnes
Paperback 
459,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv