Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dette landet er også vårt

en innvandrers manifest

Få tema skaper mer debatt enn innvandring, men har vi egentlig forstått hvorfor folk flytter på seg? Folk flykter fordi konflikter og klimaendringer har endret livsvilkårene på store deler av kloden. I boken Dette landet er også vårt, skildrer forfatteren kolonialismens destruktive arv i mange land. Les mer

299,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Få tema skaper mer debatt enn innvandring, men har vi egentlig forstått hvorfor folk flytter på seg? Folk flykter fordi konflikter og klimaendringer har endret livsvilkårene på store deler av kloden. I boken Dette landet er også vårt, skildrer forfatteren kolonialismens destruktive arv i mange land. Når dagens innvandrere får spørsmålet: «Hvorfor er dere her?», kan de med rette svare: «Vi er her fordi dere var der».
Forfatter Suketu Mehta viser at innvandrerne bidrar positivt til landet de bosetter seg i. Selv er han født i India, men oppvokst i New York, og har opplevd de negative holdningene mange innvandrere blir møtt med. Mehta mener vi i Vesten er i ferd med å ødelegges ? Ikke av innvandrere, men av frykten for innvandrere. Dette er en glødende engasjert bok, med sterke historier som berører.
Boken er oversatt av Erik Ringen. Suketu Mehta (f. 1963) har tidligere utgitt boken Maximum City: Bombay Lost and Found, som ble belønnet med en rekke priser. Hans arbeider har kommet på trykk i The New Yorker, The New York Times Magazine, National Geographic, Granta, Harper's, Time og GQ. Han er født i Calcutta, og bor nå i New York, hvor han underviser i journalistikk ved New York University.

Detaljer

Forlag
Res publica
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282261371
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
This land is our land

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dette landet er også vårt:

Grensa

Alessandro Leogrande
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Mustafa

Mustafa Hasan
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv