Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Identitet som dreper

Boken er et essay om identitet, kultur og historie. Forfatteren undersøker identitetens vesen og dens vekslende former. Han går særlig inn i de områdene der vold og identitet er sammenfiltret: Midt-Østen, Algerie, Jugoslavia, Sør-Afrika og Rwanda. Les mer

149,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken er et essay om identitet, kultur og historie. Forfatteren undersøker identitetens vesen og dens vekslende former. Han går særlig inn i de områdene der vold og identitet er sammenfiltret: Midt-Østen, Algerie, Jugoslavia, Sør-Afrika og Rwanda.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
137
ISBN
9788253025285
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Les identités meurtrières
Format
13 x 21 cm

Kunders vurdering

J
Justitia – 15.01.2005

– Flott essay om identitet, kultur og historie! Forfatteren berører dype tema som; hva er identitet?, hva bestemmer vår identitet?, kan bindestreks-identitet innføres som begrep? Boka er lettlest og gir på en lettfattelig måte leseren innblikk i hvordan det er å være både (i dette tilfellet) libaneser og franskmann. Anbefalt lesing for alle som liker å sysle med kultur- og identitetsbegrepet:-) Kanskje spesielt anbefalt for studenter, lærere, politikere og andre som til daglig møter/ skal møte flerkulturelle nordmenn i sitt virke.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Identitet som dreper:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv