Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sosiologisk leksikon

«Sosiologisk leksikon» gir korte og konsise innføringer i sentrale begrep og teorier, metoder og studiefelt i sosiologien. Sosiologi er på mange måter samfunnsvitenskapens «allmennfag», og mange andre fagdisipliner har tatt opp i seg sosiologiske begrep og resonnement. Les mer

239,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
«Sosiologisk leksikon» gir korte og konsise innføringer i sentrale begrep og teorier, metoder og studiefelt i sosiologien. Sosiologi er på mange måter samfunnsvitenskapens «allmennfag», og mange andre fagdisipliner har tatt opp i seg sosiologiske begrep og resonnement.

Leksikonet vil derfor også være et godt supplement til pensumlitteratur for studenter i mange fag, og det imøtekommer et behov for rask innhenting av informasjon om fagtermer som letter tilegnelsen av stoffet.

Oppslagsverket ble utgitt første gang i 1997, som et nordisk samarbeidsprosjekt, med Heine Andersen (Københavns Universitet), Thomas Brante (Lunds Universitet) og Olav Korsnes (Universitetet i Bergen) som redaktører. Leksikonet ble revidert i 2008, med de samme redaktørene. Foreliggende utgave er en billigutgave av denne revisjonen.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
350
ISBN
9788215035253
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

H
Hanne – 02.01.2006

– Jeg holder selv på med hovedfag i sosiologi, og har hatt stor glede av denne boka helt fram til hovedfagsstudiet. De aller fleste viktige begreper står forklart her, og boka er et supert hjelpemiddel ved hjemmeeksamen eller -oppgaver. Det er ikke så lange avsnitt, men dersom en vil vite mer om et begrep kan en slå det opp her og få en pekepinn på hvor en skal lete andre steder. At leksikonet er på norsk er jo også en stor fordel.
Det eneste jeg har å utsette på leksikonet er at det inkluderer litt få begreper, men dette kan fint løses ved å supplere med en billigvariant av et engelsk sosiologileksikon, for eksempel fra Collins.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sosiologisk leksikon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Ibsen

Sverre Mørkhagen
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv