Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vi er fargerike bare vi tør

taternes fortellinger

Over flere år har forfatter Anne-Mari Larsen samlet inn fortellinger fra norske tatere i ulike aldrer, og i denne boka formidler hun deres tanker og livshistorier. Temaene spenner vidt - fra reiser og handelsvirksomhet til håndverk, forholdet til storsamfunnet, utdanning, familie og religion. Les mer

379,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Over flere år har forfatter Anne-Mari Larsen samlet inn fortellinger fra norske tatere i ulike aldrer, og i denne boka formidler hun deres tanker og livshistorier. Temaene spenner vidt - fra reiser og handelsvirksomhet til håndverk, forholdet til storsamfunnet, utdanning, familie og religion. Det fortelles om en minoritet som har møtt mye motgang, men også om glede, humor og solidaritet. Nettopp det å få fram positive sider ved taternes liv og kultur har vært et viktig mål.
Boka er aktuell for alle som vil vite mer om tatere. Den er dessuten relevant for blant annet lærere og studenter i førskole- og lærerutdanning, sosionom- og barnevernsutdanning.
Anne-Mari Larsen er førstelektor ved Dronning Mauds Minne Høgskole, og har i perioden 2004-2009 vært leder for prosjektet Taterfolket fra barn til voksen.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
186
ISBN
9788251925907
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi er fargerike bare vi tør:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rase

Jon Røyne Kyllingstad
Innbundet 
349,- 399,-
 

Flukt

Carl Frode Tiller
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv