Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Anna Elisabeth Westerlund

Anna Elisabeth Westerlund er kanskje Norges mest kjente synske i det tjuende århundre. Hennes liv var en ferd fra en gryende opplevelse av å være kallet, gjennom tvil og tro frem til en bekreftelse av rollen som seende. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Anna Elisabeth Westerlund er kanskje Norges mest kjente synske i det tjuende århundre. Hennes liv var en ferd fra en gryende opplevelse av å være kallet, gjennom tvil og tro frem til en bekreftelse av rollen som seende. Eventyrlyst og en sterk trang til å utforske det ukjente var viktige drivkrefter i livet hennes. Og i alt hun foretok seg, var hun opptatt av regi - til dels dramatisk regi.


Dette er beretningen om hennes liv. Men det er også en fortelling om et helt spesielt forskningsprosjekt: I 1971 var Bente Alver i gang med å forske på synske. Slik fikk de to kontakt, og samarbeidet varte helt fram til Westerlunds død i 1995. Sammen med politiet og Westerlund deltok Alver i en rekke søk etter forsvunne personer. Hun satt i Westerlunds godstol og ved hennes sengekant, var gjest ved hennes bord - og sammen med henne ved andres bord. Og etter Westerlunds død fikk Alver testamentert et omfattende materiale, blant annet tusenvis av brev Westerlund fikk om hjelp og råd.Dette er en uvanlig lydbok om et uvanlig liv og et særegent vennskap, som også gir innblikk i hvordan det er å leve som synsk.


Lydboka inneholder unike lydopptak av Westerlund, som gir et sterkt og livaktig innblikk i hennes arbeidsmetoder

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202329297
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
13 x 13 cm
Serie
Lommelydbok

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Anna Elisabeth Westerlund:

Se flere

Logg inn

Handlekurv