Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Navneboka

Denne boka inneholder 5000 fornavn og navneformer med opprinnelse, betydning og navnedager. Du får også en oversikt over de mest populære manns- og kvinnenavnene gjennom de siste hundre år, samt dagens motenavn, sjeldne navn, nordiske og utenlandske navn. Les mer

249,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boka inneholder 5000 fornavn og navneformer med opprinnelse, betydning og navnedager. Du får også en oversikt over de mest populære manns- og kvinnenavnene gjennom de siste hundre år, samt dagens motenavn, sjeldne navn, nordiske og utenlandske navn. I tilegg får du informasjon om navnetradisjoner, navneloven og nyttig statistikk om navn.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202413996
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013

Kunders vurdering

p
prinsæssa – 16.09.2009

– Dette er en god, liten bok fylt opp av gode norske og populære navn i alle smaksklasser. Her får du utdrag fra navneloven som opplyser deg om det som er viktig med tanke på å velge navn til ditt barn. Alle navnene har en opprinnelse, betydning og, til forskjell fra eldre navnebøker, også navnedager. Du får en kikk på hvilke navn som har vært populære gjennom de siste hundre årene og en ganske oppdatert liste over de mest brukte navnene nå til dags. Biger Sivertsen legger til rette for at du skal finne det perfekte navnet for ditt elskede barn, uansett om det er en oppkalling eller du har lyst til å finne et helt nytt og friskt navn; eller kanskje en blanding?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Navneboka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv