Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fri som ørnen

Mangemillionæren David Morgan har to store lidenskaper. Den ene er den vakre israelske kvinnen Debra, og den andre er å fly jetjagere. Flyvningens edle kunst erobret han som fjortenåring. Flyinstruktøren hans skjønte snart at han hadde med en "fugl" å gjøre - David var et naturtalent bak spakene. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Mangemillionæren David Morgan har to store lidenskaper. Den ene er den vakre israelske kvinnen Debra, og den andre er å fly jetjagere. Flyvningens edle kunst erobret han som fjortenåring. Flyinstruktøren hans skjønte snart at han hadde med en "fugl" å gjøre - David var et naturtalent bak spakene. Med Debra var det annerledes. Hun lot seg ikke uten videre sjarmere av en vakker ung millionær. Og for hennes skyld gir han avkall på luksuslivet og reiser til Israel for å delta som frivillig i krigen mot Syria.

Kjærligheten og lidenskapen mellom de to får vanskelige vekstvilkår. Krigen skal komme til å kreve uhyrlige ofre av dem begge. Men når de endelig er klar for å starte på nytt, i Afrika, skal det vise seg at nye og skjebnesvangre farer truer.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202354237
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Eagle in the sky

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fri som ørnen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv