Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gåten

Lillemor Lundgren finner liket av en kvinne på en av sine skogsturer. Den døde kvinnen likner Lillemor; hun er faktisk en tro kopi av henne selv som ung. Etter hvert blir vi bedre kjent med Lillemor og hennes innlevelse i den myrdede kvinnens dramatiske situasjon og forsøk på å forstå henne. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lillemor Lundgren finner liket av en kvinne på en av sine skogsturer. Den døde kvinnen likner Lillemor; hun er faktisk en tro kopi av henne selv som ung. Etter hvert blir vi bedre kjent med Lillemor og hennes innlevelse i den myrdede kvinnens dramatiske situasjon og forsøk på å forstå henne. Til slutt blir hun nødt til å ta stilling til spørsmålet: Er hun gal, eller er hun besatt? Kan de dødes sjeler ta bolig i levende mennesker?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242127853
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Gåtan

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

S
Skancke – 06.03.2009

– Da Lillemor Lundgren kommer over liket av en ung kvinne rett ved hytta deres, begynner det å skje ting i livet hennes som hun virker overnaturlig og skremmende. Den drepte er svært lik Lillemor, og etter hvert begynner trådene i deres livsvev å legge seg parallelt med hverandre. For Lillemor skal dette bli skjellsettende. Forfatteren har et lett språk, og en historie som er fengende og engasjerende. Hun balanserer hårfint på kanten av naturlig og overnaturlig, noe som setter en ekstra spiss på romanen for de som liker dette. Personlig er det jeg husker best fra boka, historien til en biperson - Sofia - hennes kamp for å finne sin plass i sitt hjemmiljø, langt fra det svenske samfunnet hun var en del av i noen år. Alt i alt en grei krim for å slå i hjel noen timer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gåten:

Se flere

Logg inn

Handlekurv