Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Under angrep

et Sam og Remi Fargo-eventyr

Skattejegerne Sam og Remi Fargo prøver til en avveksling noe nytt; en avslappende ferie. Men en avstikker til en sjelden bokhandel leder til oppdagelsen av et lik. Alle spor peker i retning av en bok i bokhandelen, og noe som ser ut til å være et hemmelig kart med ledetråder til en historisk skatt. Les mer

199,-
Paperback
Utsolgt
Skattejegerne Sam og Remi Fargo prøver til en avveksling noe nytt; en avslappende ferie. Men en avstikker til en sjelden bokhandel leder til oppdagelsen av et lik. Alle spor peker i retning av en bok i bokhandelen, og noe som ser ut til å være et hemmelig kart med ledetråder til en historisk skatt.

Sam og Remi legger ut på en ferd som fører dem fra California til Arizona og fra Jamaica til England. Det skal vise seg å bli et kappløp med en ondsinnet investor som er besatt av den samme skatten, og som ikke skyr noen midler for å få tak i den. Hver gang de finner en ny ledetråd, møter de på hindringer som bare kan bety én ting: noen de samarbeider med, er ikke til å stole på!

Medlemsvurdering:
Hej Bokkilden Det er svært at vælge en bog ud af de mange bøger af Clive Cussler,da jeg syntes, de er lige spændende at læse.

F-toft@stofanet.dk

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
351
ISBN
9788202593735
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Pirate
Format
21 x 13 cm
Serie
Et Fargo-eventyr 8

Kunders vurdering

F
F-toft@stofanet.dk – 19.04.2018

– Hej Bokkilden Det er svært at vælge en bog ud af de mange bøger af Clive Cussler,da jeg syntes, de er lige spændende at læse.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Under angrep:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
349,- 399,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv