Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Å undervise i sosial kompetanse

Når elevene begynner på skolen i første klasse, møter de et komplekst sosialt system som de i beste fall bare har en uklar forestilling om hvordan det fungerer.
Selv om mange av elevene er vant til å forholde seg til større grupper i barnehagen, stiller skolekulturen høye forventninger til samhandlingsferdigheter og sosial tilpasning. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Når elevene begynner på skolen i første klasse, møter de et komplekst sosialt system som de i beste fall bare har en uklar forestilling om hvordan det fungerer.
Selv om mange av elevene er vant til å forholde seg til større grupper i barnehagen, stiller skolekulturen høye forventninger til samhandlingsferdigheter og sosial tilpasning. Derfor er det viktig at læreren vet hvilke sosiale spilleregler elevene trenger å lære, hvordan de skal lære dem og hvordan de må trene på dem slik at de ikke blir glemt.

Gjennom gode eksempler og et tydelig språk viser denne boka hvordan du som lærer bør gå fram når du skal undervise i sosial kompetanse. Kapitlene er skrevet på en oppmuntrende og motiverende måte, og de tar blant annet for seg hvordan barn skal lære å forstå andres følelser, hvordan de skal lære å kontrollere egne følelser det er vanskelig å forholde seg til og hvordan de skal lære å løse sosiale problemer.

Patrick Glavin er adjunkt og arbeider som veileder på Brusetkollen skole og ressurssenter. Sven Lindbäck er cand.paed. og jobber som pedagogisk-psykologisk rådgiver.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
176
ISBN
9788215022482
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å undervise i sosial kompetanse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv