Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Barn og unge med Tourettes syndrom

Hvordan kan skolen legge til rette for et godt læringsmiljø for elever med Tourettes syndrom? I denne boken blir symptomene på ticsforstyrrelser og Tourettes syndrom beskrevet, og illustrert med eksempler. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hvordan kan skolen legge til rette for et godt læringsmiljø for elever med Tourettes syndrom? I denne boken blir symptomene på ticsforstyrrelser og Tourettes syndrom beskrevet, og illustrert med eksempler. Du får også en innføring i de vanligste tilleggsvanskene. Forfatteren beskriver hvilke faktorer ved Tourettes syndrom som påvirker skoleprestasjoner, og hvordan skolen kan tilrettelegge for et emosjonelt trygt læringsmiljø for elevene. Boken er svært aktuell for deg som arbeider i skolen, PP-tjenesten, BUP og i skolehelsetjenesten. Også studenter, foreldre, familie og venner vil ha stor nytte av å lese boken.

Medlemsvurdering:
Boksen har den mest omfattende beskrivelsen av tilleggsvansker og komorbiditet jeg har lest - uten en masse ord. Spesielt nyttig for foreldre, lærere og andre ikke-psykiatere å få konkrete eksempler på hvordan det arter seg, og kan mistolkes, i praksis. Til lærebok å være, svært lettlest.

Fatter'n

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
176
ISBN
9788244620307
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

F
Fatter'n – 28.03.2014

– Boksen har den mest omfattende beskrivelsen av tilleggsvansker og komorbiditet jeg har lest - uten en masse ord. Spesielt nyttig for foreldre, lærere og andre ikke-psykiatere å få konkrete eksempler på hvordan det arter seg, og kan mistolkes, i praksis. Til lærebok å være, svært lettlest.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barn og unge med Tourettes syndrom:

R-boka

Linda Steinsland
Paperback 
269,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

AART

Knut Kornelius Gundersen
Paperback 
499,-

Barn

Solfrid Raknes
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
559,-

Logg inn

Handlekurv