Dysleksi - Torleiv Høien

Dysleksi

fra teori til praksis

; Ingvar Lundberg

Nyere pedagogisk og psykologisk forskning har gitt oss et mer nyansert bilde av hva dysleksi er.
Avansert medisinsk teknologi gir mulighet for å kartlegge hjernen, og forskning har gitt mer kunnskap om forholdet mellom arv og dysleksi. Les mer
Vår pris
759,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 759,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Nyere pedagogisk og psykologisk forskning har gitt oss et mer nyansert bilde av hva dysleksi er.
Avansert medisinsk teknologi gir mulighet for å kartlegge hjernen, og forskning har gitt mer kunnskap om forholdet mellom arv og dysleksi. Dysleksi -Fra teori til praksis, formidler de siste års utvikling innenfor dysleksiforskningen og presenterer resultater fra norsk og internasjonal forskning om årsaksforklaringer på dysleksi og hvilke pedagogiske tiltak som viser seg å gi best effekt.

Boken beskriver også hvordan den godt utprøvde Logos-testen kan benyttes i diagnostiseringsarbeidet, og presenterer testens mange forslag til pedagogiske tiltak i undervisningen av elever med dysleksi. I tillegg gir denne utgaven innsikt i og informasjon om dysleksi blant minoritetsspråklige elever og voksne.

Dysleksi -Fra teori til praksis kom første gang ut i 1991 og er siden oversatt til svensk og engelsk. Denne 5. utgaven har gjennomgått en omfattende revisjon, men har beholdt samme struktur og kapittelinndeling som tidligere utgaver.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 367
ISBN: 9788205422667
Utgave: 5. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger