Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Likeverdig og tilpasset opplæring i en skole for alle

Alle elever har krav på en likeverdig og tilpasset opplæring. Dette forutsetter at lærere og skoleledere vet hva en slik opplæring er og hvordan den må tilrettelegges.
Denne boka gir en grundig innføring i de ulike sidene ved likeverdig og tilpasset opplæring slik den er beskrevet i stortingsmeldinger og læreplaner. Les mer

519,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Alle elever har krav på en likeverdig og tilpasset opplæring. Dette forutsetter at lærere og skoleledere vet hva en slik opplæring er og hvordan den må tilrettelegges.
Denne boka gir en grundig innføring i de ulike sidene ved likeverdig og tilpasset opplæring slik den er beskrevet i stortingsmeldinger og læreplaner. For å dekke elevenes mangfoldige opplæringsbehov gjennom mange år, må lærerne ha kunnskap om barns og unges læring og utvikling. I tillegg trengs innsikt i ulike typer lærevansker og hvordan disse kan møtes.

Boka gir en grundig innføring i emner som læring og utvikling, ulike lærevansker og funksjonshemninger, den spesialpedagogiske tiltakskjeden, lærerrollen, og kommunikasjon og samarbeid med aktører innenfor og utenfor skolen.

Utdanningspolitiske retningslinjer og nyere forskning knyttet til de temaene boka tar opp, er oppdatert i denne nye utgaven. I tillegg er noen av kapitlene slått sammen og kortet ned.

Boka er skrevet for lærerstudenter. Den er også nyttig som oppslagsbok for skoleledere, lærere og ansatte i den pedagogisk-psykologiske tjenesten.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
259
ISBN
9788215025780
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Likeverdig og tilpasset opplæring i en skole for alle:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv