Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tilpasset opplæring og inkluderende støttesystemer

høyt læringsutbytte for alle elever

Hva innebærer en tilpasset, likeverdig og inkluderende opplæring i praksis, og hva kan skolen gjøre for å realisere alle elevers potensial for læring?
Dette er de grunnleggende temaene for denne boka om tilpasset opplæring og inkluderende pedagogiske støttesystemer. Les mer

339,-
Sendes innen 1 virkedag
Hva innebærer en tilpasset, likeverdig og inkluderende opplæring i praksis, og hva kan skolen gjøre for å realisere alle elevers potensial for læring?
Dette er de grunnleggende temaene for denne boka om tilpasset opplæring og inkluderende pedagogiske støttesystemer. Ut fra en tredeling av elevgruppen drøfter og viser Nordahl og Overland hvordan opplæring kan tilrettelegges for alle elever i skolen.

Her presenteres et forskningsbasert system som har bedre sannsynlighet for å sikre elevenes læring enn det tradisjonelle spesialpedagogiske systemet som har vært brukt i skolen siden 1975. Forfatterne hevder at alle lærere trenger støtte fra kolleger i arbeidet, og slik støtte er spesielt viktig for lærere som prøver å forbedre læringsresultatene til elever som har mangelfullt læringsutbytte.

I boka drøftes det hvordan interne og eksterne pedagogiske støttesystemer i skolen kan bistå lærere slik at opplæringen blir best mulig tilpasset den enkelte elevs forutsetninger og muligheter. Videre legges det et sterkt fokus på at det er elevenes læring som er det inkluderende pedagogiske støttesystemet sin hensikt.

Målgruppen for boken er for studenter i ulike lærerutdanningstilbud, og ikke minst aktive lærere og skoleledere som har behov for å videreutvikle den pedagogiske praksisen i skolen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
159
ISBN
9788205541764
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tilpasset opplæring og inkluderende støttesystemer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Matoma
Ny!

Matoma

Stian Hjelvin Andersen
Innbundet 
349,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv