Glutenfri
pizza, pasta, paier og mye mer
Susanne Hovenäs ; Nilla Gunnarsson ; Eva Hildén Smith (Fotograf) ; Ann Høydalsnes (Oversetter)
- Vår pris
- 363,-
- Spar
- 36,-
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av.
Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten.
Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith.