Nytt brød

godt bakverk uten gluten

; Jessica Frej ; Filippa Tredal (Illustratør) ; Eirik Myhr (Oversetter)

Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg.

Fakta