Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Uten gluten

velkommen inn i vårt glutenfrie univers

Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg.

Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg.

Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten.
Kort sagt: ekte mat

Detaljer

Forlag
Frisk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
319
ISBN
9788293428053
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
27 x 22 cm

Kunders vurdering

F
Filip – 28.12.2016

– Bra bok med mange oppskrifter som ser gode ut!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uten gluten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv