Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skrive for å lære

skriving i høyere utdanning

Boka gir en innføring i skriving som prosess fra den første ideen til den siste referansen, og viser at skriving er et viktig redskap for læring og tankeutvikling. Leseren blir presentert for ulike måter å lese og ta notater på, ulike skrivestrategier og ulike måter å strukturere en faglig tekst på. Les mer

375,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boka gir en innføring i skriving som prosess fra den første ideen til den siste referansen, og viser at skriving er et viktig redskap for læring og tankeutvikling. Leseren blir presentert for ulike måter å lese og ta notater på, ulike skrivestrategier og ulike måter å strukturere en faglig tekst på. Boka henvender seg primært til studenter i høyere utdanning, men den er også relevant for alle som på en eller annen måte er engasjert i faglig skriving. Den vil også være av interesse for lærere, veiledere og kursholdere og andre som arbeider med studiekvalitet. Har litteraturliste og stikkordregister.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
224
ISBN
9788279352938
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

S
Studenten – 09.06.2006

– Denne boka kan være svært nyttig å ha for alle som tar høyere utdannning, enten det er på universitet eller høyskolenivå. Den kan godt brukes som et oppslagsverk, men den kan med hell også leses fra perm til perm. Her får du hjelp til strategier til å komme i gang med skrivingen hvis du strever med skrivesperre, og du lærer også hva som skal til for å skrive godt. I tillegg får du hjelp til å lære hvordan referanser skal skrives. Her har du med andre ord alt du trenger på ett sted, og boka er svært nyttig for alle som må ha prosjektarbeid i løpet av studiet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skrive for å lære:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Rigel

Ida Larmo
Innbundet 
363,- 399,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Lise
Ny!

Lise

Lise Finckenhagen
Innbundet 
349,- 399,-
 
Fars rygg
Ny!

Fars rygg

Niels Fredrik Dahl
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv