Helsenorsk for deg! - Cecilie Lønn

Helsenorsk for deg!

nivå A1-B2

Læreverket Helsenorsk for deg! består av papirbok, digital bok og nettkurs. Dette er et komplett læreverk fra A1 til B2 i helsenorsk, og det inneholder ulike typer tekster, grammatikkoppgaver (med løsningsforslag tilgjengelig), ordlister og en minigrammatikk. Les mer
Vår pris
529,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 529,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Læreverket Helsenorsk for deg! består av papirbok, digital bok og nettkurs. Dette er et komplett læreverk fra A1 til B2 i helsenorsk, og det inneholder ulike typer tekster, grammatikkoppgaver (med løsningsforslag tilgjengelig), ordlister og en minigrammatikk. Boken tar for seg mange ulike situasjoner knyttet til sykdom, sunnhet, kosthold, helse, liv og død. Språklig inneholder boken både helsenorsk og hverdagsnorsk - i tillegg til at man får solid øvelse og innsikt i den grammatikken man trenger for å ta B2-prøven eller bergenstesten (på C1-nivå).
Læreboken består av 21 kapitler med stigende vanskelighetsgrad (fra A1 til B2/C1). Boken inneholder ulike typer tekster - noen har medisinfaglig språk og noen har hverdagslig språk. Mange av tekstene er fortellende, og de berører viktige temaer knyttet til helse, sykdom og helsevesen. Oppgavene er praktiske og konkrete og setter søkelys på de grammatiske temaene det er viktig å beherske på de ulike nivåene.
Nettkurset er et komplett kurs bestående av tre ulike komponenter: A1-A2, B1 og B2. Dette er store kurs som inneholder videoundervisning, lydfiler, digitale oppgaver, selvtester og forslag til skriveoppgaver.
I tillegg kan man gå inn på Norsk for deg!-portalen for å bli med på undervisning i helsenorsk. Du finner mer informasjon om Helsenorsk for deg! på norskfordeg.no
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 428
ISBN: 9788245021400
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 19 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger