Snakk levende engelsk - 
   Thomas A. Fagerlid
  
   Marius Langeland
  
   Marius Langeland
  
   Nanami Abe

Snakk levende engelsk

; Marius Langeland ; Marius Langeland (Illustratør) ; Nanami Abe (Illustratør)

Småsnakk – eller smalltalk – er en viktig del av kulturen i mange land. Kan du småsnakk-etiketten kommer du langt! Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Du snakker engelsk og klarer deg bra, men hvor god er du egentlig i situasjoner som krever small-talk? Bli med på en rask språklig rundreise til USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Sør-Afrika. Forstå kulturen til de engelsktalende landene bedre og bli kjent med både livsstil, mentalitet, tradisjoner og høytider. For virkelig å få innpass hos våre engelskspråklige venner er det lurt å kunne ordene og samtaleemnene som hører til, og ikke minst dem du bør styre unna.

Smalltalk er viktig!
I engelsktalende land er small talk en viktig del av kulturen. Det faller ikke alltid så lett for oss nordmenn, men i Snakk levende engelsk får du god og nødvendig hjelp. Forfatterne gir råd og tips på veien til god small talk, du får vink om gode samtaleemner og hva man IKKE skal snakke om. Underveis svipper de innom kulturelle snodigheter, fanger opp de siste trendene og morer seg over den nyeste slangen og de morsomste uttrykkene.

Her får du vokabularet til å snakke om det som rører seg i tiden, enten det er urbane grønnsaker, yoga, eventyr, vinsmaking, mat fra gård og marked, oppussing, brettspill, kunst, finans eller populærvitenskap. Og hvis du skulle få bruk for noen skikkelige kraftuttrykk, finner du dem her - de riktige!

Du får også gode tips om kroppsspråk, oppførsel og etikette - her er det store variasjoner fra land til land. Mye som anses for god takt og tone i England, gjelder for eksempel ikke i Nord-Amerika.

LÆR MER OM:

 • Small talk i engelsktalende land
 • Kroppsspråk og etikette
 • Språktrender og slang
 • Kraftuttrykk og bannord
 • Test deg selv
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 283
ISBN: 9788253038704
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8086389
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger
THOMAS A. FAGERLID og MARIUS LANGELAND har begge bakgrunn innen lingvistikk- og språkstudier. De er begge fagoversettere i engelsk fra Universitetet i Agder. Thomas har i tillegg utdannelse innen økonomi, mens Marius har ytterligere utdannelse innen pedagogikk, kommunikasjon og media. Thomas har utstrakt erfaring som oversetter innen en rekke felter, mens Marius har erfaring som lærer i engelsk som andrespråk i Asia og Canada. Begge har lengre utenlandsopphold bak seg, blant annet i Canada, der Marius fortsatt bor. Sammen har de tidligere utgitt Snakk perfekt engelsk (2015).