Tyrkisk grammatikk

; Even Hovdhaugen

Den tyrkiske språkstrukturen er svært forskjellig fra den indo-europeiske, og en tyrkisk setning kan for oss fortone seg som en uløselig rebus, selv med de beste ordbøker som hjelpemiddel. Men språkstrukturen i tyrkisk kan også betraktes som en intellektuell utfordring fordi den representerer en annerledes måte å tenke på. Les mer
Vår pris
310,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 310,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Den tyrkiske språkstrukturen er svært forskjellig fra den indo-europeiske, og en tyrkisk setning kan for oss fortone seg som en uløselig rebus, selv med de beste ordbøker som hjelpemiddel. Men språkstrukturen i tyrkisk kan også betraktes som en intellektuell utfordring fordi den representerer en annerledes måte å tenke på.
Denne grammatikken som er den første tyrkiske grammatikken på et skandinavisk språk, retter seg i første rekke til studenter som vil studere tyrkisk ved universitetet, men den vil også være nyttig for tyrkiske elever som tar tyrkisk som C-språk i den videregående skolen. Videre vil den med utbytte kunne leses av folk som vil sette seg inn i en egen, spennende språkstruktur.

Bernt Brendemoen er professor ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk ved Universitetet i Oslo.
Even Hovdhaugen er professor emeritus fra Universitetet i Oslo.

Fakta