Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

English phonetics for teachers

English Phonetics for Teachers er en praktisk rettet lærebok i engelsk uttale som dekker både lydsystem og setningsmelodi. Den er spesielt egnet for lærerstudenter og er knyttet opp mot kunnskapsbehovet lærere har i undervisningssituasjonen. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
English Phonetics for Teachers er en praktisk rettet lærebok i engelsk uttale som dekker både lydsystem og setningsmelodi. Den er spesielt egnet for lærerstudenter og er knyttet opp mot kunnskapsbehovet lærere har i undervisningssituasjonen.
Hovedkomponentene er: -artikulasjonslære: en praktisk tilnærming til hvordan språklyder blir produsert -fonembeskrivelser med fokus på lydene som tradisjonelt volder problemer for norske elever og studenter -trykk og rytme og hvordan disse komponentene påvirker uttalemønsteret vårt -intonasjonslære med vekt på hvordan setningsmelodien farger det vi sier i ulike kommunikasjonssituasjoner -en oversikt over noen typiske uttaletrekk i ulike varianter av engelsk -praktiske undervisningstips -øvingsoppgaver med nøkkel
Boken er lagt opp slik at den også er godt egnet til selvstudium og fjernundervisning, og den er aktuell for alle som vil sette seg bedre inn i engelsk uttalemønster.
Boken har et eget lydmateriale med øvingsoppgaver og eksempler på ulike varianter av engelsk. Du finner materialet ved å klikke på knappen under forsidebildet.
Thor Sigurd Nilsen er førsteamanuensis i engelsk språk ved Høgskolen i Telemark og har undervist i engelsk fonetikk og intonasjon i mange år.
Kåre N. Rugesæter er førstelektor ved Høgskolen i Bergen. Han har arbeidet innenfor lærerutdanningen i mange år og vært foreleser ved University of Newcastle og daglig leder ved Det Norske Studiesenteret i Storbritannia.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
225
ISBN
9788245018578
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på English phonetics for teachers:

Idioms

Sandra Anderson
Paperback 
202,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Smak!
Ny!

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 
Nemi
Ny!

Nemi

Lise Myhre
Paperback 
79,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv