English for everyone - Barbara MacKay

English for everyone

arbeidsbok : nivå 3

; Tim Bowen (Redaktør) ; Susan Barduhn (Redaktør) ; Edwood Burn (Illustratør) ; Marie Lexow (Oversetter)

Arbeidsbok for nivå 3 i serien English for Everyone. (Til denne boken finnes det også en separat kursbok). Nivå 3 henvender seg til deg som har lært deg grunnleggende engelsk, men vil forbedre dine kunnskaper og ferdigheter ytterligere. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Arbeidsbok for nivå 3 i serien English for Everyone. (Til denne boken finnes det også en separat kursbok). Nivå 3 henvender seg til deg som har lært deg grunnleggende engelsk, men vil forbedre dine kunnskaper og ferdigheter ytterligere. English for Everyone er en helt unik serie med en visuell utforming som gjør det lett og morsomt å lære seg engelsk. Serien er oppdelt i fire nivåer, fra nybegynner til avansert. For hvert nivå finnes det både en kursbok og en arbeidsbok med komplett studiemateriell som er tilpasset til CEFR, den internasjonale standarden for språkstudier. Nydelige illustrasjoner og grafikk gjør at innholdet er lett å forstå og huske. Alle instruksjoner og forklaringer er på norsk.

Serien passer for alle som vil forbedre sine engelskkunnskaper, enten man har bruk for engelsk på jobben eller fordi man liker å reise. Serien er også perfekt for deg som skal ta internasjonale språktester som TOEFL eller IELTS fordi kurset følger disse poengnivåene. English for Everyone er en internasjonal storsatsning og et eget nettsted og app med gratis lydfiler kompletterer bøkene og er tilgjengelig for alle. Ved hjelp av lydfilene, som er spilt inn av personer med engelsk som morsmål, får du muligheten til å trene på lytteforståelse og uttale. Besøk www.dkefe.com/no for å finne ut mer.

Serien dekker områdene grammatikk, vokabular, uttale, lytteforståelse, konversasjon, leseforståelse og hvordan man uttrykker seg skriftlig. Alle bøkene kan brukes både til selvstudier så vel som til klasseromsundervisning.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Memo
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider: 264
ISBN: 9788293493259
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: English for everyone
Format: 23 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger