English for everyone - Thomas Booth

English for everyone

arbeidsbok : nivå 2

; Tim Bowen (Redaktør) ; Susan Barduhn (Redaktør) ; Edwood Burn (Illustratør) ; Marie Lexow (Oversetter)

Arbeidsbok for nivå 2 i serien English for Everyone. (Til denne boken finnes det også en separat kursbok). Nivå 2 henvender seg til deg som har lært deg grunnleggende engelsk og er klar for å ta neste steg. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Arbeidsbok for nivå 2 i serien English for Everyone. (Til denne boken finnes det også en separat kursbok). Nivå 2 henvender seg til deg som har lært deg grunnleggende engelsk og er klar for å ta neste steg. English for Everyone er en helt unik serie med en visuell utforming som gjør det lett og morsomt å lære seg engelsk. Alle instruksjoner og forklaringer er på norsk. Nydelige illustrasjoner og grafikk gjør at innholdet er lett å forstå og huske. Serien passer for alle som vil forbedre sine engelskkunnskaper, enten man har bruk for engelsk på jobben eller fordi man liker å reise. Serien er også perfekt for deg som skal ta internasjonale språktester som TOEFL eller IELTS fordi kurset følger disse poengnivåene.

Serien er oppdelt i fire nivåer, fra nybegynner til avansert. For hvert nivå finnes det både en kursbok og en arbeidsbok med komplett studiemateriell som er tilpasset til CEFR, den internasjonale standarden for språkstudier. English for Everyone er en internasjonal storsatsning og et eget nettsted og app med gratis lydfiler kompletterer bøkene og er tilgjengelig for alle. Ved hjelp av lydfilene, som er spilt inn av personer med engelsk som morsmål, får du muligheten til å trene på lytteforståelse og uttale. Besøk www.dkefe.com/no for å finne ut mer.

Serien dekker områdene grammatikk, vokabular, uttale, lytteforståelse, konversasjon, leseforståelse og hvordan man uttrykker seg skriftlig. Alle bøkene kan brukes både til selvstudier så vel som til klasseromsundervisning.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Memo
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider: 176
ISBN: 9788293493235
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: English for everyone
Format: 24 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger