Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

English grammar

theory and use

Denne grammatikken er skrevet for bachelorstudenter på universitets- og høyskolenivå. Den gir en konsis, men likevel omfattende beskrivelse av de sentrale områdene i engelsk grammatikk. Grammatikk er ikke bare et verktøy for å lære et språk, men også en inngang til forståelse for hvordan språk fungerer. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne grammatikken er skrevet for bachelorstudenter på universitets- og høyskolenivå. Den gir en konsis, men likevel omfattende beskrivelse av de sentrale områdene i engelsk grammatikk. Grammatikk er ikke bare et verktøy for å lære et språk, men også en inngang til forståelse for hvordan språk fungerer. Boka gir - som tittelen indikerer - både praktisk og teoretisk innsikt. Alle kapitlene har idiomatiske eksempler og mange sammenligninger med norsk grammatikk, spesielt på de områdene der norskspråklige har tendens til å gjøre feil. Boka er altså også en bruksgrammatikk. Den hjelper studentene til å bli bevisst hvordan grammatiske konstruksjoner virker i ulike typer muntlig og skriftlig engelsk. Hvert kapittel inneholder rikelig med øvelsesstoff. Andreutgaven er gjennomrevidert og oppdatert og har en litt endret kapittelstruktur. Blant annet er det kommet inn mer stoff om språkbruk, teksttyper og genre, og mange av oppgavene og eksemplene er nye. Til læreboka hører en fasit: Key to Exercises ISBN 9788215018973.
A concise but fairly comprehensive description of the central areas of English grammar.
This book is addressed to university and college students of English at the undergraduate level. For these students, grammar should not just be a tool in learning the language; it should also give insight into how the language works. As indicated by the title, the aim is to provide both practice and theoretical insight. To increase the practical utility of the book, the authors frequently draw attention to differences between Norwegian and English that are likely to cause difficulties for Norwegian learners, and they provide a great deal of exercise material.
This new edition is thoroughly revised and has a slightly revised chapter organization. Among other things, it pays more attention to aspects of language use such as formality, text type and genre, and many of the examples and exercises are new. A Key to Exercises is provided in a separate volume: ISBN 9788215018973.

Medlemsvurdering:
Hvis man sier at denne boka er en dårlig grammatikkbok, ja da er man rett og slett ikke interessert i grammatikk. Har du interessen for grammatikk, og spesielt engelsk grammatikk, så kjøp deg denne boka! Den er uansett et must for engelskstudier i høyere utdanning. Jeg hadde den på grunnfag, og den oppmuntret meg til å studere grammtikk videre - idag er jeg på master! Boka er ingen enkel oversiktsbok, men krever av deg å virkelig sette deg inn i den og løse utfordrende oppgaver knyttet til hvert kapittel. Etter at du har lest denne boka kan jeg love deg at du har et godt grunnlag for videre studier i grammatikk. Med fordel kan den senere også brukes som oppslagsverk. I slutten av boka finner du også lister over verbbøyninger, nyttige regler m.m.

TB

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9788215018942
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 17 cm
Serie
English grammar and A key to exercises

Kunders vurdering

T
TB – 16.11.2004

– Hvis man sier at denne boka er en dårlig grammatikkbok, ja da er man rett og slett ikke interessert i grammatikk. Har du interessen for grammatikk, og spesielt engelsk grammatikk, så kjøp deg denne boka! Den er uansett et must for engelskstudier i høyere utdanning. Jeg hadde den på grunnfag, og den oppmuntret meg til å studere grammtikk videre - idag er jeg på master! Boka er ingen enkel oversiktsbok, men krever av deg å virkelig sette deg inn i den og løse utfordrende oppgaver knyttet til hvert kapittel. Etter at du har lest denne boka kan jeg love deg at du har et godt grunnlag for videre studier i grammatikk. Med fordel kan den senere også brukes som oppslagsverk. I slutten av boka finner du også lister over verbbøyninger, nyttige regler m.m.

Oppdag mer

Bøker som ligner på English grammar:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv