Gyldendals spanske lommegrammatikk - Kari Soriano Salkjelsvik

Gyldendals spanske lommegrammatikk

; Petr Pitloun ; Tom Nordlie (Illustratør)

Vil du bli god i spansk? Gyldendals spanske lommegrammatikk gir en oversiktlig presentasjon av grammatikken som utgjør det spanske språket. Struktur og inndeling innbyr til å bli kjent med og fordype seg i spansk grammatikk. Les mer
Vår pris
489,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 489,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vil du bli god i spansk? Gyldendals spanske lommegrammatikk gir en oversiktlig presentasjon av grammatikken som utgjør det spanske språket. Struktur og inndeling innbyr til å bli kjent med og fordype seg i spansk grammatikk.
Hvert grammatiske tema presenteres i oversikter, deretter forklares bruken med eksempler. Der det er aktuelt, fokuseres det på ulikheter i Latin-Amerika og Spania.

Praktisk innføring i spansk grammatikk

Med de nye grammatiske termene for skoleverket

Fokus på hele den spansktalende verden

Velstrukturert og lett å finne fram i

Oversikter, forklaringer og regler
Eksempler fra dagligspråket

Forfattere:

Cand.philol. Kari Soriano Salkjelsvik er stipendiat ved Romansk institutt, Universitetet i Bergen, der hun i mange år har undervist som universitetslektor på innføringskurset i spansk, i praktisk spansk og i latinamerikansk litteratur. Hun har til sammen ca 20 års undervisningserfaring fra forskjellige universiteter, både i USA og i Spania.
Dr.art. Petr Pitloun er førsteamanuensis ved Høgskolen i Tromsø. Han har også arbeidserfaring fra Universitetet i Bergen og Norges Handelshøgskole i Bergen. Han underviser i spansk grammatikk på alle nivåer. Han har spesialisert seg på det spanske verbalsystemet og tok doktorgrad i 2003. Han har studert moderne språk ved det Pedagogiske Universitetet i Volgograd i Russland, og har mastergrad i pedagogikk.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal undervisning
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Flerspråklig Spansk
Sider: 219
ISBN: 9788205370937
Utgave: 2. utg.
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Vil du bli god i spansk? Gyldendals spanske lommegrammatikk gir en oversiktlig presentasjon av grammatikken som utgjør det spanske språket.Struktur og inndeling innbyr til å bli kjent med og fordype seg i spansk grammatikk. Hvert grammatiske tema presenteres i oversikter, deretter forklares bruken med eksempler. Der det er aktuelt, fokuseres det på ulikheter i Latin-Amerika og Spania.* Praktisk innføring i spansk grammatikk* Med de nye grammatiske termene for skoleverket* Fokus på hele den spansktalende verden* Velstrukturert og lett å finne fram i* Oversikter, forklaringer og regler* Eksempler fra dagligspråketForfattere:Cand.philol. Kari Soriano Salkjelsvik er stipendiat ved Romansk institutt, Universitetet i Bergen, der hun i mange år har undervist som universitetslektor påinnføringskurset i spansk, i praktisk spansk og i latinamerikansk litteratur. Hun har til sammen ca 20 års undervisningserfaring fra forskjellige universiteter, både iUSA og i Spania.Dr.art. Petr Pitloun er førsteamanuensis ved Høgskolen i Tromsø. Han har også arbeidserfaring fra Universitetet i Bergen og Norges Handelshøgskole i Bergen.Han underviser i spansk grammatikk på alle nivåer. Han har spesialisert seg på det spanske verbalsystemet og tok doktorgrad i 2003. Han har studert modernespråk ved det Pedagogiske Universitetet i Volgograd i Russland, og har mastergrad i pedagogikk.
Levert av © DnBB AS