Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gyldendals spanske lommegrammatikk

Vil du bli god i spansk? Gyldendals spanske lommegrammatikk gir en oversiktlig presentasjon av grammatikken som utgjør det spanske språket. Struktur og inndeling innbyr til å bli kjent med og fordype seg i spansk grammatikk. Les mer

519,-
Paperback
Utsolgt
Vil du bli god i spansk? Gyldendals spanske lommegrammatikk gir en oversiktlig presentasjon av grammatikken som utgjør det spanske språket. Struktur og inndeling innbyr til å bli kjent med og fordype seg i spansk grammatikk.

Hvert grammatiske tema presenteres i oversikter, deretter forklares bruken med eksempler. Der det er aktuelt, fokuseres det på ulikheter i Latin-Amerika og Spania.

Praktisk innføring i spansk grammatikk

Med de nye grammatiske termene for skoleverket

Fokus på hele den spansktalende verden

Velstrukturert og lett å finne fram i

Oversikter, forklaringer og regler
Eksempler fra dagligspråket

Forfattere:

Cand.philol. Kari Soriano Salkjelsvik er stipendiat ved Romansk institutt, Universitetet i Bergen, der hun i mange år har undervist som universitetslektor på innføringskurset i spansk, i praktisk spansk og i latinamerikansk litteratur. Hun har til sammen ca 20 års undervisningserfaring fra forskjellige universiteter, både i USA og i Spania.
Dr.art. Petr Pitloun er førsteamanuensis ved Høgskolen i Tromsø. Han har også arbeidserfaring fra Universitetet i Bergen og Norges Handelshøgskole i Bergen. Han underviser i spansk grammatikk på alle nivåer. Han har spesialisert seg på det spanske verbalsystemet og tok doktorgrad i 2003. Han har studert moderne språk ved det Pedagogiske Universitetet i Volgograd i Russland, og har mastergrad i pedagogikk.

Medlemsvurdering:
Jeg vil tro at mange spansk-studenter nå puster lettet ut, etter at denne boka ble publisert. En praktisk innføring i spansk grammatikk er noe som har vært savnet i mange år, og endelig er altså denne kommet på markedet. Boka gir en oversikt over grammatiske system og struktur som kjennetegner det spanske språket, og den fokuserer dessuten også på forskjeller mellom spansk-spansk og latinamerikansk-spansk der det er nødvendig. Boka er oversiktlig og lett å slå opp i, i tillegg til at layout'en er både ryddig og grei, og vil sannsynligvis være kjekk å ha for spanskstudenter på flere nivå. Selv har jeg blitt undervist av begge forfatterne ved UiB, og er derfor spesielt glad for at det nå er blitt system i mine rotete notater fra diverse forelesinger. Skal du studere spansk bør du snarest anskaffe deg denne boka.

grete

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Flerspråklig Spansk
Sider
219
ISBN
9788205370937
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

S
SJ – 01.03.2010

– Jeg bodde et år i Sør-Amerika og lærte meg spansk, og denne boka var til super hjelp på veien. Den har en enkel oppbygning og er liten, men favner overraskende bredt. Den er full av eksempler på bruken av verbene, slik at du ikke trenger å være inneforstått med grammatiske begrep for å vite fordan du skal bruke verbformene. Er du slik som meg, som lærer best ved å prøve ut språket selv og heller bruke boka ved behov, er dette ei bok for deg. Dersom du er mer "grammatikknerd" av type, som liker å ha en fullstendig teoretisk forståelse av alt, bør du gå for ei tjukkere bok.

C
Carlos – 21.02.2008

– For meg er det bare forvirrende når forfatterne av denne boken bruker overskrifter som "Pekeord" og "Presens perfektum" som overskrifter. Det bidrar bare til at det tar lenger tid enn nødvendig å finne fram. Det hadde vært mye bedre å bruke den spanske terminologi. Når jeg etter hvert har blitt vant med denne terminologien, fungerer det ganske greit, tross alt, og boken er egentlig ganske grei når alt kommer til alt. Formatet er akkuart passe stort, selv om det ikke akkurat er en "lommegrammatikk". Fin layout, og det er fint med rammene med oransje farge som gjør boken mer lesverdig.

g
grete – 15.11.2004

– Jeg vil tro at mange spansk-studenter nå puster lettet ut, etter at denne boka ble publisert. En praktisk innføring i spansk grammatikk er noe som har vært savnet i mange år, og endelig er altså denne kommet på markedet. Boka gir en oversikt over grammatiske system og struktur som kjennetegner det spanske språket, og den fokuserer dessuten også på forskjeller mellom spansk-spansk og latinamerikansk-spansk der det er nødvendig. Boka er oversiktlig og lett å slå opp i, i tillegg til at layout'en er både ryddig og grei, og vil sannsynligvis være kjekk å ha for spanskstudenter på flere nivå. Selv har jeg blitt undervist av begge forfatterne ved UiB, og er derfor spesielt glad for at det nå er blitt system i mine rotete notater fra diverse forelesinger. Skal du studere spansk bør du snarest anskaffe deg denne boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gyldendals spanske lommegrammatikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv